Az AIRSALMEXPO

Az AIRSALMEXPO  egy bátor elhatározás eredménye , a rendezők részéröl.Az idök folyamán összegyűjtött tapasztalat és szakértelem lehetőséget ad rá hogy időt  és anyagi tartalékokat  fektessünk be, a kommunikációs kapcsolatok fejlesztésére, termelők , importatőrök, szolgáltatásokat nyújtó gyászszertartási cégek, helyi önkormányzatok , valamint a temetkezési szektorokra vonatkozó képviseleti szövetségei között.

Ezen a tevékenységi területen ,nagy tapasztalattal rendelkezünk, professzionális értékek által erősen motivált kereskedelmi csapat vagyunk. Célkitűzéseink lévén, hogy hosszútávú partneri kapcsolatokat létesítsünk temetkezési vállalatokkal, ezért különleges  figyelmet szentelünk  a tiszteletnek és a kölcsönös párbeszédnek. Hiszünk az emberekben, valamint jelenlegi és jővőbeli partnereinkben, igyekszünk egy ” business to business ” tipusú szakmai párbeszédet teremteni. Bátorítjuk a szakmai értékeket létrehozó eredeti őtleteket.

Szeretnénk hogy az AIRSALMEXPO a jövöben , Európa temetkezési szektorának , hivatkozási pontjává váljon. Elkővetünk mindent hogy elérjük ezt a teljesítményt , megelőzve a temetkezési vállalatok  szükségleteit , időszerű és valős megoldásokkal,amelyek felelősségteljesen, rugalmasan, tisztességgel, építöjellegűen helyezhetők a gyakorlatba.

Ismerjük a problémákat, megelõzzük partnereink szükségleteit és kívánjuk hogy váljunk az elsõ gondolatukká és elsõ választásukká, amikor üzleti partnert keresnek.

Szolgáltatások és termékek

Teljes lista

FUNERARA CARTOTECNICA

SZEMÉLYES GÉPEK ÚJ ÉS MÁSODIK KEZÉSE

FORRÁSOK KOLLEKCIÓI

HELYESÍTÉSI ÉS KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK

SZERZŐI MŰEMLÉKEK

Meghívunk az AIRSALMEXPO - RA !

Szeretnénk hogy az AIRSALMEXPO a jövöben , Európa temetkezési szektorának , hivatkozási pontjává váljon. Elkővetünk mindent hogy elérjük ezt a teljesítményt , megelőzve a temetkezési vállalatok szükségleteit , időszerű és valős megoldásokkal,amelyek felelősségteljesen, rugalmasan, tisztességgel, építöjellegűen helyezhetők a gyakorlatba.

Eseményfelvétel

Szeretnénk Köszönöm, hogy támogatja az alábbi partnereket