Despre noi

AIRSALM EXPO este rezultatul unei decizii curajoase, din partea persoanelor care organizează acest eveniment. Competență și profesionalitatea noastră ne dau posibilitatea de învesti timp și resurse materiale în dezvoltarea relației de comunicare, dintre producători, importatori și furnizori de servicii, firme de pompe funebre, administrații locale și asociații reprezentative de referință.

Suntem o echipă puternic motivată de valori profesionale. Obiectivul nostru fiind acela de a realiza parteneriate de lungă durată acordând o atenție deosebită respectului și dialogului reciproc. Credem în oameni, promovăm un dialog profesional business to business, încurajăm originalitatea ideilor care crează, valoare profesională în acest sector de activitate.

Ne dorim ca expoziția de artă funerară AIRSALM EXPO să devină un punct de referință al sectorului funerar din România. Depunem toate eforturile ca să atingem această performanță, anticipând nevoile firmelor de pompe funebre, cu oportunități și soluții reale, care pot fi puse în practică în mod responsabil, flexibil, onest și constructiv.

Cunoaștem problemele, anticipăm nevoile partenerilor noștri și ne dorim să devenim primul gând și prima opțiune când căutați un partener.

Despre eveniment

Expoziție Internațională de Artă funerară, Cimiterială și Servicii Conexe

Locație eveniment

Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Strada 1 Decembrie 1918

Perioada de desfășurare

23-24 septembrie 2022

Misiune și valori

Misiunea noastră se traduce prin curaj și provocare. Provocarea de a răspunde la orice sfidă comercială cu servicii profesionale și lucruri concrete de comunicare  ,,business to business” adaptate cerințelor reale de pe piață din România.

Creem  posibilitatea de dialog pentru a realiza împreună un mediu profesional interactiv într-un proces permanent de dezvoltare profesională. Suntem profesioniști și ne plac ideile noi. Suntem dinamici, eficienți și inovativi. Construim un spirit de echipa pe baza de Încredere, Responsabilitate și Respect în afaceri.