Az AIRSALMEXPO  egy bátor elhatározás eredménye , a rendezők részéröl.Az idök folyamán összegyűjtött tapasztalat és szakértelem lehetőséget ad rá hogy időt  és anyagi tartalékokat  fektessünk be, a kommunikációs kapcsolatok fejlesztésére, termelők , importatőrök, szolgáltatásokat nyújtó gyászszertartási cégek, helyi önkormányzatok , valamint a temetkezési szektorokra vonatkozó képviseleti szövetségei között.

Ezen a tevékenységi területen ,nagy tapasztalattal rendelkezünk, professzionális értékek által erősen motivált kereskedelmi csapat vagyunk. Célkitűzéseink lévén, hogy hosszútávú partneri kapcsolatokat létesítsünk temetkezési vállalatokkal, ezért különleges  figyelmet szentelünk  a tiszteletnek és a kölcsönös párbeszédnek. Hiszünk az emberekben, valamint jelenlegi és jővőbeli partnereinkben, igyekszünk egy ” business to business ” tipusú szakmai párbeszédet teremteni. Bátorítjuk a szakmai értékeket létrehozó eredeti őtleteket.

Szeretnénk hogy az AIRSALMEXPO a jövöben , Európa temetkezési szektorának , hivatkozási pontjává váljon. Elkővetünk mindent hogy elérjük ezt a teljesítményt , megelőzve a temetkezési vállalatok  szükségleteit , időszerű és valős megoldásokkal,amelyek felelősségteljesen, rugalmasan, tisztességgel, építöjellegűen helyezhetők a gyakorlatba.

Ismerjük a problémákat, megelõzzük partnereink szükségleteit és kívánjuk hogy váljunk az elsõ gondolatukká és elsõ választásukká, amikor üzleti partnert keresnek.

Az eseményről

Temetkezési és kapcsolódó szolgáltatások nemzetközi kiállítása

A telepítés időtartama

-

Küldetés és értékek

Küldetésünk , bátorságban és kihívásban nyílvánul meg. Megpróbálunk konkrét  szakmai megoldást nyújtani minden kereskedelmi kihívásra,”business to business “párbeszédet alkalmazunk a romániai piac igényeinek megfelelõen.

Lehetõséget adunk a párbeszédnek , hogy kialakítsunk együtt egy állandó fejlõdésben levõ szakmai környezetet. Professzionisták vagyunk és kedveljük az új ötleteket.Tiszteletre,bizalomra és felelõsségre alapozott csapat szellemet építûnk ûzleti kapcsolatainkba.