Înregistrare intenție Participare Expozant

Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem ca expozant alături de noi la târgul de artă funerară și cimiteriala AirsalmEXPO.

Primul pas deja l-ați făcut, ajungând la această pagină. Completați formularul de înscriere inițială pentru a putea stabili un prim contact cu dumneavoastră.

Toate spațiile ca și expozant care participă alături de noi sunt la fel. Puteți accesa în linkul de mai jos schița spațiului în care fiecare expozant poate prezența produsele și serviciile oferite.
Completând formularul vă exprimați intenția de a ne fi alături de noi că expozant la târgul AIRSALMEXPO. Completarea datelor din prezentul formular nu va crează absolut nici o obligație față de noi. Vom analiză cererea dumneavoastră de participare și vom reveni în cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi toate informațiile necesare.

Înregistrare Vizitatori Târg Airsalm Expo

Târgul Airsalm Expo este un târg dedicat în exclusivitate profesioniștilor care activează în domeniul serviciilor funerare din România și străinătate, administrării cimitirelor, crematorii, precum și alte activități și servicii conexe ale sectorului funerar. Intrarea la târg este gratuită. Pentru a garanta participarea exclusivă a profesioniștilor din domeniu este nevoie că să te înregistrezi completand formularul de mai jos.

Înregistrarea vizitatorilor profesioniști pe site-ul www.expo.airsalm.ro, facilitează accesul rapid în expoziție, organizatorii prelucrând aceste informații din timp, astfel încât vizitatorii vor primi prin e-mail/ poștă, invitația în mod gratuit.

Accesul în Expoziție este GRATUIT!

[]
1 Step 1
Nume
Numar persoana de contact
Functie in firma
Adresa firma
Localitate
Cod postal
Judet
Telefon 1
Telefon 2
Telefon fix
Fax
Domeniu web
Descriere produse / servicii ce vor fi prezentare
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder