Feliratkozási lehetõség kiállítók számára

Nagy  õrömöt szerezne nekûnk ha velûnk lenne mint kiállító , az AirsalmEXPO Temetkezési és Temetõi Mûvészeti Szakvásáron.

Ha eljutott erre a lapra, akkor az elsõ lépést már megtette. Töltse ki a kérdõívet az adataival hogy tudjuk felvenni önnel a kapcsolatot.

A kiálítók számára minden hely egyforma. Kérem nyissa ki a következõ linket , ahol megtalálja a helység vázlatat ahol minden kiállító bemutathatja termékeit vagy szolgáltatásait.

A kérdõív kitöltésével azt igazolja , hogy szeretne velünk tartan mint kiálító az AirsalmEXPO –n. Azzal hogy megadja az adatait , nem kötelezi el magát semmivel sem , velünk szemben.  Analizálni fogjuk kérését és a legrövidebb idõ alatt jelentkezûnk a további információkkal is.

Înregistrare Vizitatori

Târgul Airsalm Expo este un târg dedicat în exclusivitate profesioniștilor care activează în domeniul serviciilor funerare din România și străinătate, administrării cimitirelor, crematorii, precum și alte activități și servicii conexe ale sectorului funerar. Intrarea la târg este gratuită. Pentru a garanta participarea exclusivă a profesioniștilor din domeniu este nevoie că să te înregistrezi complectand formularul de mai jos.

Înregistrarea vizitatorilor profesioniști pe site-ul www.airsalmexpo.ro , facilitează accesul rapid în expoziție, organizatorii prelucrând aceste informații din timp, astfel încât vizitatorii vor primi prin e-mail/ poștă, invitația în mod gratuit.

Accesul în Expoziție este GRATUIT !

[]
1 Step 1
Cég neve
Kapcsolattartó személy
Poziciója a cégben
Cég címe
Város
Posta Kód
Megye
Mobil Telefon 1
Mobil Telefon 2
Fix Telefon
Fax
Weblap
Termékek és szolgáltatások bemutatása
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder